Trail Tros Guimerà. Reglament 

InscripcióInformacióProgramaUbicacióRecorregutsReglament Resultats i fotografies

Condicions:

Tots els participants han d’estar capacitats física i psicològicament per a disputar aquesta prova esportiva. Els corredors de categoria júnior o sènior que abans del dia de la prova no hagin complert els 18 anys hauran d’entregar una autorització dels pares o tutors legals (que s’haurà d’entregar el dia de la cursa abans de recollir el dorsal). Aquesta autorització la trobareu al taulell d’inscripcions al dia de la cursa o la podeu trobar adjunta alhora de fer la inscripció.

L’organització i els propietaris dels camins i corriols per on transcorre la cursa no es fan responsables dels danys o accidents que els corredors puguin fer-se durant la celebració de la mateixa. Preguem es tingui cura de l’entorn.

L’organització es reserva el dret de canviar la data o suspendre la cursa per motius climàtics o d’altres que consideri convenients. El recorregut de la cursa creua vies urbanes obertes al transit que es regularan degudament però en qualsevol cas els participants hauran d’estar alerta

Drets d’imatge: 

Al formalitzar la inscripció el/la participant autoritza a l’Associació Viu Guimerà a fer ús de les fotografies o vídeos que es puguin fer abans, durant i després de la cursa i en les quals aparegui el corredor/corredora, i que es publiquin a la web o a les xarxes socials que gestiona l’Associació.

Normes:

1. Places limitades a 350-400 corredors en total, per escrupolós ordre d’inscripció. Les inscripcions s’obriran el dia indicat i es tancaran el 24/04/2023 a les 23:59 de la nit. La organització pot optar per decidir si cal obrir noves inscripcions la darrera setmana o al mateix dia de la cursa.


2. Totes les inscripcions ja tenen, dins del seu preu, un cost per a cobrir el cost de la llicència temporal que cal, per a poder competir en la prova. 

3. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament.

4. ANULACIÓ D’INSCRIPCIÓ: Si esteu inscrits i sou baixa ens ho heu de comunicar enviant un e-mail a viuguimera@gmail.com. Fins al 14 d’abril es retornarà l’import de la inscripció. A partir del 15 d’abril no es retornarà l’import de cap inscripció.

5. En cap cas podeu canviar-vos el dorsal amb qui sigui. Córrer amb el dorsal d’algú altre serà sancionat amb la desqualificació.


6. A la cursa “Trail Tros” caldrà portar el següent material obligatori (no portar-lo pot ser motiu de desqualificació):

. Mòbil amb saldo, bateria i engegat. Got o similar per poder beure en els avituallaments.
  

7. A totes les distàncies caldrà portar:

Got plegable, bidó o alguna mena de sistema d’hidratació (no hi haurà gots de plàstic!)

8. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic, banderoles i fletxes. Comptarà amb l’assistència de controls en els punts conflictius.

9. El recorregut pot variar, en funció de les observacions d’última hora dels propietaris, ajuntaments i organització.

10. Les carreteres estaran obertes al trànsit durant les curses però es comptarà amb col·laboradors que controlaran el trànsit en els punts on la carretera es creua amb el recorregut.

11. No es permet córrer amb gos ja que es passa per zones de bestiar i carreteres comarcals.

12. Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.

13. En les dues curses hi poden participar menors d’edat. En tots els casos, els menors de 18 anys sempre hauran de presentar degudament omplert el document d’autorització paterna/materna. Si no es presenta el document o no està correctament omplert no es podrà participar. 

14. Ni l’organització ni els propietaris ens fem responsables dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.

15. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir en cas d’observar un accident i/o comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.


16. Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

17. Llençar deixalles, fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació.

18. Els corredors ja sou grans i per tant sou responsables de mirar la previsió meteorològica i portar la roba i el material necessari per a cada circumstància.

19. Al llarg del recorregut l’organització hi posarà fotògrafs que faran fotos als corredors. Aquestes fotos, l’organització pot utilitzar-les al llarg de l’any per a fer promoció de la prova a través de pàgina web, xarxes socials, cartell… Els corredors/es renuncien als drets d’imatge (prometem no fer-ne cap ús sexual, o ca pus que no sigui per la Trail Tros, tranquils/es).

20. És un puto “tostón” i ho sabem.

21. Us estimem molt!