Trail Tros Guimerà. Programa  

InscripcióInformacióProgramaUbicacióRecorregutsReglament Resultats i fotografies

-Registre de Participants, i entrega de Dorsals:   

7:30h a 8.30h, el mateix dia de la cursa, davant la Casa de la Vila (hi haurà una carpa).

És molt important que els participants siguin puntuals per tal d’evitar l’endarreriment de l’inici de l’activitat. És obligatori presentar un document d’identitat o algun altra document oficial amb fotografia per retirar el dorsal.

-Informació dels dos Recorreguts:


Trail Tros:

Consisteix a completar un circuit de muntanya senyalitzat d’uns 22 km, amb sortida i arribada a les Escoles de Guimerà. Aquest circuit fa un recorregut pel Cap del Terme, arribant als boscos del Saladern, visitant el bonic poble de Vallfogona de Riu Corc, seguint fins a les contrades del poble de l’Ametlla i finalitzant pel camí dels penjats fins al poble de Guimerà. Disfrutarem dels paisatges primaverals d’aquestes contrades i acabant desfilant pels laberíntics carrers del poble de Guimerà, tot veient i passant pels llocs més emblemàtics medievals que amaga el poble.

-Data: 27 d’Abril de 2024.

-Sortida: 9:00h a les Escoles de Guimerà

-Distància: 22 km amb 600+

CursaPopular:
Consisteix a completar un circuit de muntanya senyalitzat d’uns 11 km, amb sortida i arribada a les Escoles de Guimerà. Aquest circuit segueix el bonic camí dels Penjats que arriba fins a Vallfogona de Riu Corb, pujant i baixant per trialeres tot disfrutant del paisatge primaveral de les contrades.

-Data: 27 d’Abril de 2024.

-Sortida: 9:30h a les Escoles de Guimerà

-Distància: 11 km amb 300+

A l’arribada i durant el trajecte hi haurà avituallaments líquids per a tots els participants d’aquesta prova. I al finalitzar-la hi haurà avituallament sòlid i líquid

– Temps de Tall de les dues Curses:

Inici de l’activitat.

A les 9:00h començarà la Cursa a les Escoles de Guimerà. Que serà el lloc principal a on arribaran totes les proves i a on tindrà lloc totes les transicions necessàries per realitzar la prova.

Cursa Popular: Els temps oscil-larà entre 30 min i 2h, la prova de cursa a peu o corrent d’uns 11 km 300+ desnivell positiu. Amb sortida a les Escoles de Guimerà i arribada al mateix lloc.

 Cursa Trail Tros : El temps oscil-larà entre 1:40h i 3:30h, la prova de Trail d’uns 22 km 600+ desnivell positiu. Amb sortida a les Escoles de Guimerà i arribada al mateix lloc.